Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Regulatory, sterowniki, serwa, pakiety itp.
Awatar użytkownika
Drabek
Kierowca
Posty: 7916
Rejestracja: 9 sie 2012, o 20:35
Lokalizacja: Elżbietów. Mazowieckie
    unknown unknown
Podziękował: 51 razy
Otrzymał podziękowań: 69 razy
Wiek: 40

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: Drabek » 26 sty 2014, o 21:33

czayo pisze::ok

Panowie, już piszę. Jak dziś zdążę to wrzucę. Jak nie, to jutro.

:brawo :piwo
Ja nawet apkę ma przygotowaną do wgrania softu ;)
Awatar użytkownika
griszaa
Złomiarz
Posty: 10531
Rejestracja: 22 sie 2012, o 04:52
Lokalizacja: Sosnowiec
    unknown unknown
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 54 razy
Wiek: 32

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: griszaa » 26 sty 2014, o 21:40

To chyba trzeba zanabyc taka apke skoro wszyscy się nią tak zachwycaja
Awatar użytkownika
Sławek
Site Admin
Posty: 13289
Rejestracja: 21 gru 2011, o 22:12
Lokalizacja: Mielec
    unknown unknown
Podziękował: 95 razy
Otrzymał podziękowań: 412 razy
Wiek: 45
Kontaktowanie:

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: Sławek » 26 sty 2014, o 21:46

E tam wszyscy :he
Awatar użytkownika
griszaa
Złomiarz
Posty: 10531
Rejestracja: 22 sie 2012, o 04:52
Lokalizacja: Sosnowiec
    unknown unknown
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 54 razy
Wiek: 32

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: griszaa » 26 sty 2014, o 21:52

No dobra ...większość ...
Awatar użytkownika
Drabek
Kierowca
Posty: 7916
Rejestracja: 9 sie 2012, o 20:35
Lokalizacja: Elżbietów. Mazowieckie
    unknown unknown
Podziękował: 51 razy
Otrzymał podziękowań: 69 razy
Wiek: 40

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: Drabek » 26 sty 2014, o 21:59

griszaa pisze:To chyba trzeba zanabyc taka apke skoro wszyscy się nią tak zachwycaja


Nie chodzi o za chwyt tylko w tej cenie 8 kanałówki nie kupisz :scratch
Awatar użytkownika
griszaa
Złomiarz
Posty: 10531
Rejestracja: 22 sie 2012, o 04:52
Lokalizacja: Sosnowiec
    unknown unknown
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 54 razy
Wiek: 32

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: griszaa » 26 sty 2014, o 22:24

truth truth
Awatar użytkownika
archie
Kierowca
Posty: 1695
Rejestracja: 26 sty 2012, o 20:58
Lokalizacja: Wielka Brytania
    unknown unknown
Podziękował: 39 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy
Wiek: 43

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: archie » 26 sty 2014, o 23:50

Sławek pisze:E tam wszyscy :he


:D :D :D szkoda ze nie ma emotki z "sikiem prostym" to bym Wam pokazał jak się nią zachwycam... :D :D :D
Awatar użytkownika
griszaa
Złomiarz
Posty: 10531
Rejestracja: 22 sie 2012, o 04:52
Lokalizacja: Sosnowiec
    unknown unknown
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 54 razy
Wiek: 32

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: griszaa » 27 sty 2014, o 06:05

:hehe
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Posty: 4799
Rejestracja: 7 paź 2012, o 17:47
Lokalizacja: Warszawa
    Windows 7 Firefox
Podziękował: 134 razy
Otrzymał podziękowań: 74 razy
Wiek: 34

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: Maciej » 9 kwie 2018, o 05:36

@Hauler - żebyśmy się na mchat nie szukali to tu napiszę :friends
Potrzebuję na TG9X z softem er9x ustawić switcha 1-0-2 na przełączniku ID0,ID1,ID2.

Pisałeś, że wybieram w source "sIDX", ale co dalej? W "switch" mam oddzielnie ID0,ID1 i ID2.
Help!
Awatar użytkownika
Hauler
Kierowca
Posty: 1392
Rejestracja: 26 kwie 2015, o 11:38
Lokalizacja: Haulerium ul. Dywanowa 10
    Windows 10 Firefox
Podziękował: 19 razy
Otrzymał podziękowań: 36 razy
Wiek: 25

Re: Turnigy TGY 9X Ustawienie menu

Postautor: Hauler » 9 kwie 2018, o 09:24

Maciej pisze:@Hauler - żebyśmy się na mchat nie szukali to tu napiszę :friends
Potrzebuję na TG9X z softem er9x ustawić switcha 1-0-2 na przełączniku ID0,ID1,ID2.

Pisałeś, że wybieram w source "sIDX", ale co dalej? W "switch" mam oddzielnie ID0,ID1 i ID2.
Help!

I to wszystko w switch zostawiasz puste :friends

Wróć do „Elektronika”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość