Zetor, przyczepki, pierdoły
Regulamin forum
Regulamin działu KUPIĘ/SPRZEDAM
1. Sprzęt należy dokładnie i sumiennie opisać, podać wszelkie wady i stan.
2. Należy wstawić aktualne zdjęcia przedmiotu
3. Należy podać cenę, lub jeżeli to aukcja, zaznaczyć w temacie i podać link do aukcji.
4. Należy unikać zbędnych komentarzy odnośnie ceny, chyba że ta jest z kosmosu i może narazić na straty kupującego.
5. Ogłoszenie bez zdjęcia i ceny będzie usunięte.
6. Rezerwacje najwyżej na 24h, chyba że sprzedający napisze inaczej, rezerwacja oznacza zgodę na warunki sprzedaży w tym cenę.
7. Kolejność zgłoszeń w wątku, chyba że w ogłoszeniu napisane jest inaczej.
8. Odświeżanie nie częściej niż co 3 dni
9. Ogłoszenia będą autoamtycznie usuwaną po 14 dniach gdy w tym okresie brak bedzie aktywności w wątku dotyczącym oferty sprzedaży
Regulamin działu KUPIĘ/SPRZEDAM
1. Sprzęt należy dokładnie i sumiennie opisać, podać wszelkie wady i stan.
2. Należy wstawić aktualne zdjęcia przedmiotu
3. Należy podać cenę, lub jeżeli to aukcja, zaznaczyć w temacie i podać link do aukcji.
4. Należy unikać zbędnych komentarzy odnośnie ceny, chyba że ta jest z kosmosu i może narazić na straty kupującego.
5. Ogłoszenie bez zdjęcia i ceny będzie usunięte.
6. Rezerwacje najwyżej na 24h, chyba że sprzedający napisze inaczej, rezerwacja oznacza zgodę na warunki sprzedaży w tym cenę.
7. Kolejność zgłoszeń w wątku, chyba że w ogłoszeniu napisane jest inaczej.
8. Odświeżanie nie częściej niż co 3 dni
9. Ogłoszenia będą autoamtycznie usuwaną po 14 dniach gdy w tym okresie brak bedzie aktywności w wątku dotyczącym oferty sprzedaży
- Maciej
- Site Admin
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 87 times
Zetor, przyczepki, pierdoły
Siema
Dziś do sprzedania:
1. Zetor 7745, druk 3d, 4x4. Szczegóły w garażu:
viewtopic.php?f=24&t=5564
Z elektroniki: klon TBS micro, regulator chińczyk.
Dorzucam pakiet 2S, który pasuje w dach i zapasowe kardany metalowe. Naaawet mogę zostawić odbiornik. Kwestia zorganizowania sobie apki.
Cena 1800 + PAT. Najlepiej paczkomat. Jeśli ktoś chce mogę dodatkowo sprzedać z nim razem przyczepkę: 2. Przyczepka oświetleniowa z masztem. Wydruk z PETG, poskręcana, porobione zawiaski nóg i klap itd. Wystarczy wsadzić ledy i jakieś wtyczki. Jedyny minus: spora szczelina przy klapie - nie wiem co się stało z wydrukiem.
Cena 80 zł + PAT. SPRZEDANA, ZOSTAŁA TYLKO ZIELONA Z PLA
Mam taką samą tylko z zielonego PLA i tam samo poskładaną - cena 50 zł + PAT.
3. Opony 1.55. Z tego linka: https://pl.aliexpress.com/item/1005002950390290.html
TYP B. Nowe, nieużywane.
Cena: 40 zł + PAT
4. Koła (opony z felgami) od WPL. Z tego linka: https://pl.aliexpress.com/item/1005003773458263.html
Nowe, nieużywane. Cena 50 zł + PAT. SPRZEDANE
5. Spowalniacz serwa Turnigy, nowy, nierozpakowany: NIEAKTUALNE 20 zł + PAT
6. Przekładnie modelcraft, nowe, nieużywane:
1:30 - 1szt - 80 zł + PAT SPRZEDANA
1:200 - 1 szt - 100 zł + PAT
1:600 - 2szt - 100 zł/sztuka, 200 zł obie + PAT.
Do przekładni pierwszemu chętnemu kupcowi dorzucę metalowe mocowanie w ramę: NIEAKTUALNE
7. Moduł nadajnika Turnigy 9X 2.4 GHz NIEAKTUALNE
Używany. Nie do końca jestem pewien jakie to kodowanie - czy AFHSS czy te nowsze. Na pewno sprawny.
Cena: 50 zł + PAT.
Dziś do sprzedania:
1. Zetor 7745, druk 3d, 4x4. Szczegóły w garażu:
viewtopic.php?f=24&t=5564
Z elektroniki: klon TBS micro, regulator chińczyk.
Dorzucam pakiet 2S, który pasuje w dach i zapasowe kardany metalowe. Naaawet mogę zostawić odbiornik. Kwestia zorganizowania sobie apki.
Cena 1800 + PAT. Najlepiej paczkomat. Jeśli ktoś chce mogę dodatkowo sprzedać z nim razem przyczepkę: 2. Przyczepka oświetleniowa z masztem. Wydruk z PETG, poskręcana, porobione zawiaski nóg i klap itd. Wystarczy wsadzić ledy i jakieś wtyczki. Jedyny minus: spora szczelina przy klapie - nie wiem co się stało z wydrukiem.
Cena 80 zł + PAT. SPRZEDANA, ZOSTAŁA TYLKO ZIELONA Z PLA
Mam taką samą tylko z zielonego PLA i tam samo poskładaną - cena 50 zł + PAT.
3. Opony 1.55. Z tego linka: https://pl.aliexpress.com/item/1005002950390290.html
TYP B. Nowe, nieużywane.
Cena: 40 zł + PAT
4. Koła (opony z felgami) od WPL. Z tego linka: https://pl.aliexpress.com/item/1005003773458263.html
Nowe, nieużywane. Cena 50 zł + PAT. SPRZEDANE
5. Spowalniacz serwa Turnigy, nowy, nierozpakowany: NIEAKTUALNE 20 zł + PAT
6. Przekładnie modelcraft, nowe, nieużywane:
1:30 - 1szt - 80 zł + PAT SPRZEDANA
1:200 - 1 szt - 100 zł + PAT
1:600 - 2szt - 100 zł/sztuka, 200 zł obie + PAT.
Do przekładni pierwszemu chętnemu kupcowi dorzucę metalowe mocowanie w ramę: NIEAKTUALNE
7. Moduł nadajnika Turnigy 9X 2.4 GHz NIEAKTUALNE
Używany. Nie do końca jestem pewien jakie to kodowanie - czy AFHSS czy te nowsze. Na pewno sprawny.
Cena: 50 zł + PAT.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Maciej
- Site Admin
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 87 times
Re: Zetor, przyczepki, pierdoły
Przyczepka biała z PETG też sprzedana, została taka sama zielona z PLA.