DT-54
- storm87
- Kierowca
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
Re: DT-54
Tak, drukowane są elementy w środku, kilka na zewnątrz i cały silnik jest z druku 3d w środku obudowy silnika siedzi Hydro, ale tam nie zaglądałem, zbiornik na olej jest z przodu gdzie chłodnica.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pawloosw
- Kierowca
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 25 times
Dzieki za info i fotki, jest juz jakis poglad jak to wyglada. A cala elektronika pewnie tam gdzie hydro siedzi? Przekladnie z tego co widze jeszcze przez zwolnice ida na gaski, to raczej na plus, mniejsze obciazenie na nie przychodzi. Pytanie tylko jak te zwolnice lozyskowane czy beda trwale i bezawaryjne. Ale to wyjdzie w praniu. Baterie to chyba widze na foto idzie latwo odpiac gniazdo ladowania? A jak z gniazdem zasilania regulatorow, da sie batke wyliac latwo na dluzszy postoj zeby nie trzymac baterii w modelu?
- storm87
- Kierowca
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
Elektronika jest z tyłu tam gdzie jest ten duży bak, całość się chowa pod fotelem w kabinie, baterie można łatwo rozpiąć, a det ma w kabinie podłączenie do ładowarki i nawet baterii nie trzeba wyciągać
- borek
- Traktorzysta
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 49 times
Miałem okazje pojeździć tym burzy i pawloosw, obydwa super elegancko się zachowują pozwalają naprawdę fajnie się pobawić i nie brak im mocy, Fajnie wyglądają odwzorowane całe zawieszenie.
Minus to brak biegu jałowego na zmianie kierunku jazdy przód tył, jest poł sekundowa cisza, i czasem zacina się serwo od rozdzielacza podnoszenia lemiesza. Model wykonany według mnie super, zabawa przednia.
Zazdroszczę modelu.
Minus to brak biegu jałowego na zmianie kierunku jazdy przód tył, jest poł sekundowa cisza, i czasem zacina się serwo od rozdzielacza podnoszenia lemiesza. Model wykonany według mnie super, zabawa przednia.
Zazdroszczę modelu.