Zdążyłem też przed deszczem i odrobinkę pojeździłem, niestety fura jeszcze bardziej się ubrudziła
King Kong RC ZL-130
- trucker-pl
- Kierowca
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 19 times
Re: King Kong RC ZL-130
Podziękował za komentarze. Z tym przybrudzeniem to była tylko wersja demonstracyjna: trochę za bardzo wyjechał mi pędzel przy malowaniu ramek reflektorów i najprostszym rozwiązaniem było zamaskowanie tego czarnym washem
Ale nie uprzedzajmy faktów. Dziś też trochę posiedziałem nad autem i fura w zasadzie skończona, jedynie tablice rejestracyjne mi nie wyszły, ale zamówię drukowane w 3D i będzie miód malina. Niech przemówią zdjęcia:
Dorobiłem tylne lampy (w zestawie są tylko te małe, okrągłe - nie da się do niech nawet wsadzić ledów), lusterko wsteczne (w sumie tylko po to, żeby móc na czymś zaczepić choinkę zapachową, którą dostałem rok temu
), założyłem lusterka zewnętrzne, przykręciłem pakę, itd, itp.
Zdążyłem też przed deszczem i odrobinkę pojeździłem, niestety fura jeszcze bardziej się ubrudziła
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- czarny Ślązak
- Kierowca
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
- trucker-pl
- Kierowca
Dzięki
zamówiłem właśnie drukowane tablice rejestracyjne, oponki z bardziej terenowym bieżnikiem i hak holowniczy. Dość zabawnie, bo o ile w King Haulerze nie zmieniłem nic przez 4 lata, tak tutaj ledwo ukończyłem model i już wchodzą pierwsze modyfikacje 
- trucker-pl
- Kierowca
No to tak. Wciąż czekam na docelowe tablice rejestracyjne (aktualnie są wydrukowane na papierze i przyklejone taśmą dwustronną
), za to doszły mi oponki i hak holowniczy. Oponki mają fajny bieżnik, są też ciut większe niż oryginalne (bodajże 85mm średnicy wobec 82mm z zestawu), niestety są bardzo twarde, ale przy cenie 7zł za sztukę nie ma co wybrzydzać
Prezentuje się to tak:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.