MAN Śmieciarka
- ARCHEOLOG
- Kierowca
MAN Śmieciarka
Ostatnio przeglądając strychowe zasoby natknąłem się na takiego stwora (zupełnie o nim zapomniałem). Parę lat temu moja żona przywiozła go młodemu z Niemiec. Wygląd a na skalę 1:16, ale mogę się mylić. Cóż spróbujemy stwora ożywić.
Był gdzieś jeszcze kosz na śmieci do kompletu, ale młody nie mógł go nigdzie znaleźć
Był gdzieś jeszcze kosz na śmieci do kompletu, ale młody nie mógł go nigdzie znaleźć
- borek
- Traktorzysta
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
Re: MAN Śmieciarka
Baza dobra dla przeróbki a co zamierzasz w niego wpakować. Ma jeżdzić czy jeszcze będzie miał pakę ruchomą.
- ARCHEOLOG
- Kierowca
- Sławek
- Site Admin
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 22 times
Hmmm, to Dickie, ale jaka skala to trza pogrzebać w necie podaj szerokość to bedzie wiadomo
- ARCHEOLOG
- Kierowca
Dickie - niestety. Bruder jest dokładniejszy. Taj Jak przeglądam internet to chyba ten mój jest coś krótki, albo mi się wydaje. Ciężko coś o śmieciarkach, a przede wszystkim o ich wymiarach znaleźć.
Wymiary mojego to szerokość 16,5 cm, długość ramy 40,5 cm. Oczywiście w sumie jest dłuższy, bo wystaje jeszcze ta otwierana tylna część do kiprowania zawartości.
Wymiary mojego to szerokość 16,5 cm, długość ramy 40,5 cm. Oczywiście w sumie jest dłuższy, bo wystaje jeszcze ta otwierana tylna część do kiprowania zawartości.
- Piter
- Kierowca
- Tomaszb
- Kierowca
Jak postępy w pracy ? Jestem ciekaw, bo też przymierzam się do przeróbki Brudera.