Jak by co mam do tbsa dźwięk 330
Ursus Deagostini 1:8 Rc
- Marcin1124
- Kierowca
- Has thanked: 5 times
Re: Ursus Deagostini 1:8 Rc
Tak mam przygotowane wszystko pod TBS póki co jest u Sławka który stara się wskrzesić go ale jak możesz to podeślij dźwięki mam już ale może twoje też będą fajne
- Marcin1124
- Kierowca
Cześć grupa. Dawno mnie tu nie było, co nie znaczy że nic nie robiłem. Aktualnie mam już chyba 3 wersję napędu na zwolnicach Dzisiaj wstępnie go złożyłem żeby sprawdzić czy jeździ i pierwsze centymetry za mną . Jakie są moje spostrzeżenia ? To takie że do całej poprawy mam układ skręcania bo lata to wszystko jak " żyd po pustym sklepie " luzy na zębatkach w przekładni straszne a złożone na oryginale. Drugie silnik ma za małą moc żeby go uciągnąć w ogóle. No i po 3 do tyłu jedzie szybciej niż do przodu. Muszę jeszcze sprawdzić jak baterie są naładowane i dlaczego tak słabo kręcą. Na dziś to tyle pozdrawiam PS. Filmu nie nagrywałem tylko fotkę na szybko zrobiłem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Marcin1124
- Kierowca
- Marcin1124
- Kierowca
- Maciej
- Site Admin
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 80 times
Regulatory często mają software'owo ustawiony rewers na mniej niż 100 % i nic z tym nie zrobisz.
Silniki takie są na ali tylko trzeba dobrać obroty w zależności czy masz przekładnie główną czy nie. Na mailu masz mój numer tele zadzwoń to coś zaradzimy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.