Trochę czasu minęło, ale stan na dzisiaj uznali reklamacje silnika regulatora i karty programującym. Zapłaciłem 97 dolcow w tym darmowa wysyłka. A zwrot maja dla mnie bo fizycznie na koncie nie mam 86 dolców. Wysłałem im koszt wysyłki do nich na kwotę 56zl czyli 14.24 dolca. Teraz kupuje flysky 21.5T cały komplet z kartą z alli, koszt 260 plus wysyłka 3.9 dolca. Jednak na zębatkę 3.17
U ale dawno tu nic nie było. Silnik. Doszedł trafił na cło ale jak się okazało pomprzeslaniu do nich dokumentów coś poszło nie tak. Po ponad miesiącu zadzwoniłem na urząd celny i gość mnie uświadomił że muszę dostać potwierdzenie nadania E-mail. Udało się po tej deklaracji silnik był po 3 dniach u mnie i stu złotych około mniej. Dziś zaprojektowałem mocowanie do silnika z przekładni modelcraft bez obcinania ośki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Garaż Pana Tomasza co prawda, ale chyba nie wypłaci mi paru płaskich na spocie za tego posta
Miałem możliwość postawić dziś koło siebie Fendta 1050 Brudera w skali 1:16 i tego Fendta Favorita 926 od Dickiego w skali 1:14 - więc zrobiłem foty dla porównania. Nie bardzo miałem to gdzie wrzucić na forum i pomyślałem, że tu będą się dobrze czuły
Rozmiarowo bardzo podobne modele, ale jednak jest różnica skali - w realu ten 1050 to kaban większy od Favorita, który też do malutkich nie należy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na forum piszemy w języku polskim, bez błędów ortograficznych i używając znaków interpunkcyjnych.