Placyk Świętokrzyskie

Relacje ze spotkań, eventów, aranżacji budów, wystaw itp.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
redin
Kierowca
Posty: 1868
Rejestracja: 21 sie 2012, 23:34
Been thanked: 6 times

Re: Placyk Świętokrzyskie

Post autor: redin »

Hauler pisze:
28 gru 2021, 12:51
Pomysł zajebisty :ok
Jest tylko małe ale :oops: paczkomaty są białe
nieprawda, w Fałkowie jest żółty :)
MAN Tgx 4x2 | Volvo Fh12 | Volvo Fh16 Lasołaz | MAN F2000 | Scania 6x6 | Actros wywrotka | Actros siodło | Arocs | King hauler | Grand hauler | Volvo FH16 Holownik | Wózek widłowy | Sprinter 4x4 |

Awatar użytkownika
TiroManiaK_2006
Kierowca
Posty: 978
Rejestracja: 08 sty 2018, 11:21
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

Re: Placyk Świętokrzyskie

Post autor: TiroManiaK_2006 »

Masz niedowiarku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
TiroManiaK_2006 (Marcin) ;)

Awatar użytkownika
Arcidiablo
Kierowca
Posty: 3433
Rejestracja: 16 lut 2014, 11:41
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Placyk Świętokrzyskie

Post autor: Arcidiablo »

fotomontaż :hehe

Awatar użytkownika
Hauler
Kierowca
Posty: 1798
Rejestracja: 26 kwie 2015, 11:38
Been thanked: 5 times

Re: Placyk Świętokrzyskie

Post autor: Hauler »

redin pisze:
28 gru 2021, 12:53
Hauler pisze:
28 gru 2021, 12:51
Pomysł zajebisty :ok
Jest tylko małe ale :oops: paczkomaty są białe
nieprawda, w Fałkowie jest żółty :)
Chyba pierwsze maszyny były żółte teraz spotykam tylko białe


Co do ustawienia stawiać można nawet w przejsciu między budynkami :he
Stawiaja to gdzie popadnie i jak popadnie

Awatar użytkownika
misiek
Kierowca
Posty: 235
Rejestracja: 16 sty 2018, 09:31
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Placyk Świętokrzyskie

Post autor: misiek »

Hauler pisze:
28 gru 2021, 12:51
Pomysł zajebisty :ok
Jest tylko małe ale :oops: paczkomaty są białe
Haulerku, jeśli się upierasz to do Barmanowa zrobię biały :)

Co do zasilacza, to zależy od wymiarów, bo może wszedłby do środka. Tu 12v jest tylko do oświetlenia. Ale mogę coś pokminić z trafostacją szczelną, taką nie za wielką :)

Awatar użytkownika
Maciej
Site Admin
Posty: 6785
Rejestracja: 07 paź 2012, 17:47
Has thanked: 30 times
Been thanked: 18 times

Re: Placyk Świętokrzyskie

Post autor: Maciej »

To pokmiń te trafo bo przyda mi się też do tasmociagu - tez potrzebuję 230--> 12 V :ok
Na forum piszemy w języku polskim, bez błędów ortograficznych i używając znaków interpunkcyjnych.

Awatar użytkownika
misiek
Kierowca
Posty: 235
Rejestracja: 16 sty 2018, 09:31
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Placyk Świętokrzyskie

Post autor: misiek »

Mam skrzynki hermetyczne 160x120 (~2100x1600 w rzeczywistości) lub 150x200 (2000x2600) można je obudować maskownicą udającą stacje transformatorową. Przemyślę temat.

Awatar użytkownika
Pawloosw
Kierowca
Posty: 9557
Rejestracja: 01 sie 2013, 22:06
Has thanked: 8 times
Been thanked: 5 times

Re: Placyk Świętokrzyskie

Post autor: Pawloosw »

Jaki adres tego paczkomatu? Bedzie mozna wysylac partsy na placyk bezposrednio do Redina. :ok

Otwierany na kod klawiatura, czy qr? :he

Awatar użytkownika
czolgruski
Kierowca
Posty: 166
Rejestracja: 09 kwie 2021, 19:18
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Re: Placyk Świętokrzyskie

Post autor: czolgruski »

Świetny ten paczkomat jest, teraz tylko jeszcze busa inppstu zrobić i paczki w skali :he
Pawloosw pisze:
28 gru 2021, 14:58
Otwierany na kod klawiatura, czy qr? :he
Tylko z aplikacji się otwiera :he

ODPOWIEDZ