Forumowy Moduł Świateł

Regulatory, sterowniki, serwa, pakiety itp.
Awatar użytkownika
Pawloosw
Kierowca
Posty: 9414
Rejestracja: 01 sie 2013, 22:06
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

Re: Forumowy Moduł Świateł

Post autor: Pawloosw »

Borek, chyba pomyliles tematy, sygnalizacja swietlna jest w innym temacie. ;)

Masz filmik Hauleru jak to działa? Dałoby się dorobic dodatkowe sekwencje zeby wykorzystc to w autobusie do zalaczania np swiatel wewn itp?

Awatar użytkownika
Hauler
Kierowca
Posty: 1748
Rejestracja: 26 kwie 2015, 11:38
Been thanked: 4 times

Re: Forumowy Moduł Świateł

Post autor: Hauler »

Pawlos to jest podstawa np do osobówki inne sekwencje to nie problem.
Co do filmiku wstawie jak zmontuje model żeby to wygladalo jakoś

Awatar użytkownika
Hauler
Kierowca
Posty: 1748
Rejestracja: 26 kwie 2015, 11:38
Been thanked: 4 times

Re: Forumowy Moduł

Post autor: Hauler »

borek pisze:
20 lis 2021, 10:39
Bardzo ładnie, bo widziałem film jak to działa a fizycznie jesteś w stanie ogarnąć temat przedłużenia przewodów i zamontowania w Falkowie na placu na głównym skrzyżowaniu.Co ewentualnie potrzeba dokupić zrobić.
Możemy zrobic to w dowolnej konfiguracji

Awatar użytkownika
Pawloosw
Kierowca
Posty: 9414
Rejestracja: 01 sie 2013, 22:06
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

Re: Forumowy Moduł Świateł

Post autor: Pawloosw »

No to czekam na wideło. :ok

Awatar użytkownika
borek
Traktorzysta
Posty: 4833
Rejestracja: 22 sty 2012, 10:28
Has thanked: 7 times
Been thanked: 23 times

Re: Forumowy Moduł Świateł

Post autor: borek »

Czyli do sygnalizacji się nie nada ?
Czas zacząć nowy.

Awatar użytkownika
Hauler
Kierowca
Posty: 1748
Rejestracja: 26 kwie 2015, 11:38
Been thanked: 4 times

Re: Forumowy Moduł Świateł

Post autor: Hauler »

Nie, to jest program do oświetlenia modeli, program na sygnalizator to zajmuje może 1/4 tego

Awatar użytkownika
Drabek
Kierowca
Posty: 8880
Rejestracja: 09 sie 2012, 20:35
Has thanked: 2 times
Been thanked: 13 times

Re: Forumowy Moduł Świateł

Post autor: Drabek »

Hauler pisze:
20 lis 2021, 13:28
Nie, to jest program do oświetlenia modeli, program na sygnalizator to zajmuje może 1/4 tego
To wrzuć ten program w temacie sygnalizacji. To i ja coś zbuduję bo mam wolne uno :friends
''Ludzie znają dziś cenę wszystkiego, nie znając wartości niczego....."

ODPOWIEDZ