Dźwięk do oceny ...

Regulatory, sterowniki, serwa, pakiety itp.
Awatar użytkownika
Maciej
Site Admin
Has thanked: 59 times
Been thanked: 92 times

Re: Dźwięk do oceny ...

Post autor: Maciej »

Filmy formatu shorts nie działają w tagach YT na naszym forum. Tylko pełne filmy. Dźwięku nie poznałem :oops:

Awatar użytkownika
borek
Traktorzysta
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Post autor: borek »

Jaka cena i co jest w zestawie. czy masz możliwość zmiany dźwięków, tzn można zamówić dany dźwiek silnika np. bizon z056

Awatar użytkownika
kons
Kierowca

Post autor: kons »

Przeczytaj proszę mojego posta z 16 mar 2025, 16:48.
Jak będziesz miał dodatkowe pytania to pisz. Co do zmiany dźwięku, jest możliwość, ale nie mam innych programów na ten moment, a jeden dźwięk zabiera mi kilka nieprzespanych nocy. W głowie mam pomysł jak rozwiązać problem z brakiem innych silników. Ale to pomysł który zamierzam wprowadzić przy produkcie w wersji dopieszczonej i niestety sporo droższej. Znając realia życia to może nie wypalić z powodu tego że ja muszę zarobić na ZUS, US, księgową, chleb, itd... a z drugiej strony muszę namówić na to oszczędnego Polaka. Za tę cenę którą podałem nie ma sensu dla mnie robienie tego dalej. Sprzedaję to tylko dla tego że to prototyp. Po nim pewnie będzie prototyp 2 a może i 3 i dopiero wtedy .... Docelowo będzie inna płytka, delikatnie zmienione ułożenie części ... i może uda mi się zmieścić regulacje głośności przez radio.

No a pomysł mam taki że każdy kto kupi jeden moduł może zażyczyć sobie dowolny jeden silnik ( najlepiej jeśli poda mi linki lub pliki dźwiękowe, z których skorzystam )

Awatar użytkownika
borek
Traktorzysta
Has thanked: 16 times
Been thanked: 47 times

Post autor: borek »

:ok A no fakt :scratch

Awatar użytkownika
Drabek
Kierowca
Has thanked: 3 times
Been thanked: 18 times

Post autor: Drabek »

Moduły najlepiej jak są programowane przez użytkownika. Dużo ludzi ma różne potrzeby.

Awatar użytkownika
kons
Kierowca

Drabek, masz całkowitą racje. To nie jest tak że ja wymuszam na was sposób myślenie i wasze gusta. Nie dam rady zrobić wszystkiego na raz. Możliwe że jeśli moduł chwyci kilka osób za serce po jakimś czasie ( w co zaczynam wątpić ze względu na koszty ) i projekt ruszy głębiej w las.
Na obecna chwilę mogę tylko dorzucić wam więcej filmików, które powstały po tym, jak niemieccy forumowicze zaczęli do mnie pisać i zalewać mnie pytaniami. "Czy można zrobić tak aby dźwięk reagował na podnoszenie i opuszczanie kipra, gdy ciężarówka stoi w miejscu ?" Albo "czy mógłbym nagrać film na którym widać jak operujesz joystickiem?" ... I tym podobne pytania... Miłego oglądania.

Awatar użytkownika
kons
Kierowca

Gdyby ktoś chciał posłuchać początków wspaniałego dźwięku do koparki ... to bardzo proszę .
https://www.youtube.com/shorts/LQJbLm8O0OU

ODPOWIEDZ