Dźwięk do oceny ...
Re: Dźwięk do oceny ...
To akurat się zgadza .. druga wojna światowa. Ale to nie jest klekot diesla.
Będę miał jeszcze jeden film , jeden dzień później nagrany. Poprawiłem/zmieniłem brzmienie przy najwyższych obrotach ... Później zrobię i wkleję ... dziś nie dam rady.
- Pawloosw
- Kierowca
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 31 times
Gdyby nie ten rozrusznik to bym obstawil jakis silnik porsche w tygrysie krolewskim ale tam rozruch calkiem inaczej brzmial
1. Rozrusznik jest z ciężarówki sześciocylindrowej, zrobię go na końcu , najpierw robie silnik na chodzie.
2. Moim zdaniem Silniki Porsche nie były montowane w tygrysie królewskim, raczej Maybach .
3. Użyłeś swojej inteligencji czy sztucznej ?
... bo zgadłeś że to Tygrys Królewski ... i po mistrzowsku stwierdziłeś że rozrusznik nie pasuje.
Szczerze Gratuluję
( pod warunkiem że to twoje ucho i twoja pamięc brała w tym udział a nie "ajaj" )
Zdaję sobie sprawę że nie brzmi jak oryginał, bardzo trudno zaprogramować te wszystkie nieprzewidywalne wystrzały i nieudane zapłony starego gaźnikowca. Popracuję jeszcze kiedyś nad tym.
2. Moim zdaniem Silniki Porsche nie były montowane w tygrysie królewskim, raczej Maybach .
3. Użyłeś swojej inteligencji czy sztucznej ?
Szczerze Gratuluję
Zdaję sobie sprawę że nie brzmi jak oryginał, bardzo trudno zaprogramować te wszystkie nieprzewidywalne wystrzały i nieudane zapłony starego gaźnikowca. Popracuję jeszcze kiedyś nad tym.
- Pawloosw
- Kierowca
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 31 times
Ejaja to ja mam jedynie gpt darmowego jeszcze nie zalogowanego (w ktorym nieda sie wysylac plikow). Co do ucha, to juz zasluga sw p. Pablosia ktory to po jednej z libacji na spocie dokladnie zaprezentowal prace tego silnika - „slynne tukutuku” 
Faktycznie sprawdzilem, porsche do tigera 1 klepalo silniki. Ale juz wiezyczke w krolewskim byla tez wersja z produkcja porsche. Stad mi sie pokićkało.
Faktycznie sprawdzilem, porsche do tigera 1 klepalo silniki. Ale juz wiezyczke w krolewskim byla tez wersja z produkcja porsche. Stad mi sie pokićkało.