hobbyking professional 4 channel lighting system

Regulatory, sterowniki, serwa, pakiety itp.
Awatar użytkownika
Bartek 33
Kierowca
Posty: 24
Rejestracja: 12 sty 2017, o 14:50
Podziękował: 1 raz

hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Bartek 33 » 7 kwie 2017, o 17:21

Cześć
Mam problem z ustawianiem hobbyking professional 4 channel lighting system.
Działają mi tylko kierunkowskazy stop i awaryjnie, apka Turingy 9x.
Może ktoś wie jak to ustawić i zaprogramować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Drabek
Kierowca
Posty: 8182
Rejestracja: 9 sie 2012, o 20:35
Podziękował: 52 razy
Otrzymał podziękowań: 84 razy

Re: hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Drabek » 7 kwie 2017, o 18:08

A w czym problem? Co nie działa?
Awatar użytkownika
Arcidiablo
Kierowca
Posty: 2697
Rejestracja: 16 lut 2014, o 11:41
Podziękował: 48 razy
Otrzymał podziękowań: 64 razy

Re: hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Arcidiablo » 7 kwie 2017, o 18:33

mam taki sam i też mnie wyprowadza z równowagi :oops:
Awatar użytkownika
Bartek 33
Kierowca
Posty: 24
Rejestracja: 12 sty 2017, o 14:50
Podziękował: 1 raz

Re: hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Bartek 33 » 7 kwie 2017, o 18:37

Nie wiem jak ustawić światła "drogowe i halogeny " :)
Awatar użytkownika
Drabek
Kierowca
Posty: 8182
Rejestracja: 9 sie 2012, o 20:35
Podziękował: 52 razy
Otrzymał podziękowań: 84 razy

Re: hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Drabek » 7 kwie 2017, o 18:42

Bartek 33 pisze:Nie wiem jak ustawić światła "drogowe i halogeny " :)

To może przeczytaj instrukcję. Jest jakaś odręczna na hobby ;)
Awatar użytkownika
Bartek 33
Kierowca
Posty: 24
Rejestracja: 12 sty 2017, o 14:50
Podziękował: 1 raz

Re: hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Bartek 33 » 7 kwie 2017, o 18:46

W zestawie nie było instrukcji. Na necie znalazłem to co na zdjęciu. I nie rozumiem tego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Posty: 5276
Rejestracja: 7 paź 2012, o 17:47
Podziękował: 177 razy
Otrzymał podziękowań: 99 razy

Re: hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Maciej » 7 kwie 2017, o 19:28

Na poczatek napisz co z modułu masz pod jakie kanały w odbiorniku.
Potem napisz albo wrzuć screeny jak masz skonfigurowane te kanały w ustawieniach apki.
Awatar użytkownika
Bartek 33
Kierowca
Posty: 24
Rejestracja: 12 sty 2017, o 14:50
Podziękował: 1 raz

Re: hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Bartek 33 » 7 kwie 2017, o 19:43

No i tu jest problem bo zbytnio nie wiem jak mam skonfigurować te kanały. A wszystko podłączyłem według tego co w załączniku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Bartek 33
Kierowca
Posty: 24
Rejestracja: 12 sty 2017, o 14:50
Podziękował: 1 raz

Re: hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Bartek 33 » 7 kwie 2017, o 19:47

Ta konfiguracja kanałów to będzie to co na zdjęciu?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Drabek
Kierowca
Posty: 8182
Rejestracja: 9 sie 2012, o 20:35
Podziękował: 52 razy
Otrzymał podziękowań: 84 razy

Re: hobbyking professional 4 channel lighting system

Postautor: Drabek » 7 kwie 2017, o 19:59

Widać że w module jest przycisk set. Więc pewnie 3i4 kanał trzeba zaprogramować.

Wróć do „Elektronika”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość