Przyczepa rolnicza 12-18T
- TiroManiaK_2006
- Kierowca
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 16 times
- daro704
- Kierowca
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 3 times
Re: Przyczepa rolnicza 12-18T
Ładnie to wyszło
A może dodać jakieś odblaski ?...podobne to tych co borek ma w swoich przyczepach.
A może dodać jakieś odblaski ?...podobne to tych co borek ma w swoich przyczepach.
- daro704
- Kierowca
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 3 times
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Maciej
- Site Admin
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 85 times
Co do lamp tylnich to nawet nie wiem skąd są. Być może od redina, ale ręki nie daje bo miałem kilka różnych kloszy ze szkłami i parę miesięcy leżały - zdążyłem zapomnieć co jest skąd.
Co do odblasków okrągłych i trójkątnych - w tego typu przyczepach jak moja nie występują, one występowały w Autosanach polskich mniejszych 4 tonowych. Więc nie będę dokładał.
Rozważałem dodanie trójkąta dla wolnobieżnych, ale burta tylna jest imitacją blachy trapezowej i nie mam prostego fragmentu na tyle dużego, żeby to nakleić.
Co do odblasków okrągłych i trójkątnych - w tego typu przyczepach jak moja nie występują, one występowały w Autosanach polskich mniejszych 4 tonowych. Więc nie będę dokładał.
Rozważałem dodanie trójkąta dla wolnobieżnych, ale burta tylna jest imitacją blachy trapezowej i nie mam prostego fragmentu na tyle dużego, żeby to nakleić.