JS SCALE RANGE ROVER CLASSIC
Regulamin forum
Uwaga !
Garaże mogą zakładać tylko posiadacze minimum jednego modelu 1:14 !!!
Uwaga !
Garaże mogą zakładać tylko posiadacze minimum jednego modelu 1:14 !!!
- Pr23mo
- Kierowca
Re: JS SCALE RANGE ROVER CLASSIC
Uwielbiam Range Rover i Land Rover...zbieram na niego , jak uzbieram, to chętnie kupię od Ciebie 
- Maciej
- Site Admin
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 105 times
Re: JS SCALE RANGE ROVER CLASSIC
Widzę, że na forum czas upów to i ja dołożę. Range Rover niby ciągle na sprzedaż, ale skoro jest to czasami upalam go z synem albo ustawiam się na jeżdżenie z Rasalo 
Przez jakiś czas miałem tam moduł świateł i dźwięku, ale to się u mnie nie sprawdza (dźwięk) więc moduł wyjąłem, a zrobiłem diody oświetlenia na krótko z pakietu:
Co więcej, zainspirowany driftami Rasala postanowiłem zmienić silnik (teraz jest 1200 kv) na 2700 kv. Niestety to stary regulator XERUN, gdzie mają dedykowane wtyczki do swoich silników i cięzko dostać pasujące. Udało się, zamówiony, czekam
Przez jakiś czas miałem tam moduł świateł i dźwięku, ale to się u mnie nie sprawdza (dźwięk) więc moduł wyjąłem, a zrobiłem diody oświetlenia na krótko z pakietu:
Co więcej, zainspirowany driftami Rasala postanowiłem zmienić silnik (teraz jest 1200 kv) na 2700 kv. Niestety to stary regulator XERUN, gdzie mają dedykowane wtyczki do swoich silników i cięzko dostać pasujące. Udało się, zamówiony, czekam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.