Witam kolegę z moich okolicGTCollector pisze: ↑01 lis 2025, 20:37Cześć Panowie . Forum obserwuje i czytam od prawie roku , lecz się jeszcze nie udzielałem , gdyż to taka składnica wiedzy ,że nie musiałem o nic pytać. Jestem z Pomorza zachodniego (okolice Szczecina) i mam na składzie Volvo FH12 z naczepą chłodnią , Mercedesa Arocsa 6x4 w trakcie przeróbek , Scania R620 do malowania , Scania 770s 8x4/4 i koparkę Huina 1580 . Mam zamiar pojawić się na targach w Poznaniu ,więc wypada się przywitać .
Tu się witamy ...
- kajoj333
- Kierowca
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Tu się witamy ...
- Fiszer78
- Kierowca
Witam wszystkich.
Przyciągneło mnie tu zamiłowanie do sprzętu budowlanego i mam nadzieję że dowiem się to dużo ciekawych rzeczy.
Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej zabawy i sukcesów w pasji modelarskiej.
Przyciągneło mnie tu zamiłowanie do sprzętu budowlanego i mam nadzieję że dowiem się to dużo ciekawych rzeczy.
Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrej zabawy i sukcesów w pasji modelarskiej.
- czolgruski
- Kierowca
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 19 times
- Aston
- Kierowca
Cześć wszystkim!
Od dawna pojazdy RC budziły we mnie pozytywne emocje, a ostatnio szczególnie trucki i maszyny budowlane. Miałem ogromną przyjemność poznać część z Was na minionych Targach Hobby w Poznaniu. Dziękuję za ogrom informacji, które od Was dostałem, jak równiez za zaproszenie na Forum.
Pozdrawiam, Adam (Aston)
Od dawna pojazdy RC budziły we mnie pozytywne emocje, a ostatnio szczególnie trucki i maszyny budowlane. Miałem ogromną przyjemność poznać część z Was na minionych Targach Hobby w Poznaniu. Dziękuję za ogrom informacji, które od Was dostałem, jak równiez za zaproszenie na Forum.
Pozdrawiam, Adam (Aston)
- barto1993
- Kierowca
Cześć wszystkim, właśnie zaczynam przygodę z modelami RC, zainspirował mnie do tego kolega stąd zarówno jak i z miejsca pracy, niebawem zbuduję swój pierwszy model Volvo FH12. Poza tym interesuję się programowaniem sterowników PLC Siemensa oraz programowaniem w języku Python.