koparka

Awatar użytkownika
aniol310
Kierowca
Posty: 1130
Rejestracja: 6 kwie 2012, o 20:23
Podziękował: 12 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Re: koparka

Postautor: aniol310 » 20 maja 2018, o 11:54

Najgorzej bedzie wyrysować pokrycie tego ramienia
Ostatnio zmieniony 21 maja 2018, o 05:22 przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: ort
Awatar użytkownika
griszaa
Złomiarz
Posty: 10928
Rejestracja: 22 sie 2012, o 04:52
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowań: 65 razy

Re: koparka

Postautor: griszaa » 20 maja 2018, o 12:37

A niby dlaczego ?
Awatar użytkownika
aniol310
Kierowca
Posty: 1130
Rejestracja: 6 kwie 2012, o 20:23
Podziękował: 12 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Re: koparka

Postautor: aniol310 » 20 maja 2018, o 13:02

Bo ramie kupiłem od barmana a nie rysowałem tego
Awatar użytkownika
griszaa
Złomiarz
Posty: 10928
Rejestracja: 22 sie 2012, o 04:52
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowań: 65 razy

Re: koparka

Postautor: griszaa » 20 maja 2018, o 13:11

To pogadaj z barmanem ... napewno ma obrys ..
Awatar użytkownika
barman_pl
Moderator
Posty: 9608
Rejestracja: 4 lip 2012, o 19:24
Podziękował: 93 razy
Otrzymał podziękowań: 155 razy

Re: koparka

Postautor: barman_pl » 21 maja 2018, o 14:24

Niestety nie mam... Rysunek poszedł się kochać razem z dyskiem jakieś dwa lata temu :(
Awatar użytkownika
Hauler
Kierowca
Posty: 1633
Rejestracja: 26 kwie 2015, o 11:38
Podziękował: 21 razy
Otrzymał podziękowań: 47 razy

Re: koparka

Postautor: Hauler » 21 maja 2018, o 14:28

Ja proponuje zrobić skan ramienia a potem w kadzie odrysować
Awatar użytkownika
aniol310
Kierowca
Posty: 1130
Rejestracja: 6 kwie 2012, o 20:23
Podziękował: 12 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Re: koparka

Postautor: aniol310 » 21 maja 2018, o 14:56

Tylko nie wiem jak w autokadzie czy dsm się to robi. Ale sprawdze i może się uda
Awatar użytkownika
pado
Kierowca
Posty: 884
Rejestracja: 11 wrz 2015, o 22:08
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy

Re: koparka

Postautor: pado » 21 maja 2018, o 16:12

Zrób dobry skan podaj jakieś wymiary i Ci przerysuję ;) potem na laser w kartonie i sprawdzisz czy jest ok :)
Awatar użytkownika
aniol310
Kierowca
Posty: 1130
Rejestracja: 6 kwie 2012, o 20:23
Podziękował: 12 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Re: koparka

Postautor: aniol310 » 21 maja 2018, o 17:13

dzięki pado ale musze się sam tego nauczyć, bo jest przydatna rzecz przy krzywych.
Awatar użytkownika
griszaa
Złomiarz
Posty: 10928
Rejestracja: 22 sie 2012, o 04:52
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowań: 65 razy

Re: koparka

Postautor: griszaa » 21 maja 2018, o 19:14

Poloz ramie na plaskim ... poloz obok sowmiarke ustaw aparat centralnie nad ramieniem ... cyknij foto ... potem w dsm masz opcje wstawiania zdjecia (robisz wg poradnika sławka ) ----> https://youtu.be/tJO9Dq1iPbs
I gotowe ... pozdrawiam krzysztof hołowczyc ;)

Wróć do „Koparki i ładowarki”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość