TBS-Mini
Re: TBS-Mini
Takie same ustawienia w 2 zakładce. Zwróć uwagę na guzik na jednem jest DEMO a na drugim play
- tziobro
- Kierowca
Witam.
Zakupiłem chińskiego klona TBS mini. Jakoś udało mi się ogarnąć dźwięki. Kolejny krok to światła. Jest jakiś tutorial lub samouczek po polsku który pokaże jak to ustawić ? Chodzi mi głównie o samoczynne uruchamianie świateł stop przy zatrzymaniu modelu i samoczynne włączanie kierunkowskazów przy skręcie. Jak to ustawić.
Pozdrawiam.
Zakupiłem chińskiego klona TBS mini. Jakoś udało mi się ogarnąć dźwięki. Kolejny krok to światła. Jest jakiś tutorial lub samouczek po polsku który pokaże jak to ustawić ? Chodzi mi głównie o samoczynne uruchamianie świateł stop przy zatrzymaniu modelu i samoczynne włączanie kierunkowskazów przy skręcie. Jak to ustawić.
Pozdrawiam.
- wajha1983
- Kierowca
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 10 times
Takich opcji nie posiada tbs. Mozesz miec swiatla włączane na przełączniku 1-0, jest kilka rodzaju swiatel jak swiecace i mrugajace w różnych trybach, ale nigdy nie beda działały domyślnie.tziobro pisze: ↑07 wrz 2023, 13:40Witam.
Pozdrawiam.
Poszukaj tu na forum, dawno temu nagrlem taki filmik jak yo zrobic