TBS-Mini
- wajha1983
- Kierowca
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 10 times
Re: TBS-Mini
Dlatego ja dalem BEC 1A z lipo 2s bezposrednio do wzmacniacza,pewnie mozna by dac bezposrednio z pakietu pod ktory jest wszystko podpiete, ale mialem dwie rozne wytczki i tak zrobilem.
- wajha1983
- Kierowca
Ale jak masz jeszcze jeden wolny 3 pozycyjny club bardzo skromnie 2 pozycyjny to mozesz sobie zrobic.Drabek pisze:Fajne.Ale u mnie odpada bo mam zajęte przez dźwięki ten włącznik 1-0-2

- wajha1983
- Kierowca
Witam wszystkich.
Trzeba odkopac troche temat, od czasu do czasu ktos dopytuje jak zrobic własny dzwiek, jak go wgrać. Zamieszcze dwa filmiki ktore mi pomogły i mam nadzieje ze wam tez pomoga.
Pierwszy filmik pokazuje jak pozyskać pozadany dzwiek z you tube
Natomiast druga propozycja pokazuje krok po kroku jak wgrywać dzwieki i dodawać stworzone przez nas dzwieki
Ps.Jakby ktoś mogl poprawic linki, bylo by super. Dzieki
Trzeba odkopac troche temat, od czasu do czasu ktos dopytuje jak zrobic własny dzwiek, jak go wgrać. Zamieszcze dwa filmiki ktore mi pomogły i mam nadzieje ze wam tez pomoga.
Pierwszy filmik pokazuje jak pozyskać pozadany dzwiek z you tube
Natomiast druga propozycja pokazuje krok po kroku jak wgrywać dzwieki i dodawać stworzone przez nas dzwieki
Ps.Jakby ktoś mogl poprawic linki, bylo by super. Dzieki
Ostatnio zmieniony 08 cze 2022, 09:15 przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: /YT
Powód: /YT
- TiroManiaK_2006
- Kierowca
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 17 times
Ja za chwilę siadam i walczę ze swoim tbsem .. filmiki już obejrzałem . Zobaczymy co mi wyjdzie...
Op spaleniu tego małego TBS mikro zakupiłem TBS mini.
Po programowaniu myślałem że coś uwaliłem bo przestał działać. Ale się okazało że jak mam pliki w tej postaci jak na rys 1 to brak dźwięku. jak na rys 2 to dźwięk działa. Do tego jak dałem start silnika pod kanał 2 i załączałem przełącznik to start silnika działał co któryś raz w przypadku 1 a w 2 działa zawsze. dziwny objaw, tak jakbym nie miał w 1 przypadku wszystkich plików wsadowych
Po programowaniu myślałem że coś uwaliłem bo przestał działać. Ale się okazało że jak mam pliki w tej postaci jak na rys 1 to brak dźwięku. jak na rys 2 to dźwięk działa. Do tego jak dałem start silnika pod kanał 2 i załączałem przełącznik to start silnika działał co któryś raz w przypadku 1 a w 2 działa zawsze. dziwny objaw, tak jakbym nie miał w 1 przypadku wszystkich plików wsadowych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.