Nie ucz dziadka gdzie jest dziurka Loga są już od roku wydrukowane Będą naklejone to się ujawnię
Silos niby na cement
- Maciej
- Site Admin
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 80 times
Re: Silos niby na cement
- Maciej
- Site Admin
Ostatni up.
Posiedziałem i złożyłem wydruki, skleiłem. Wyszło tak, drabina minimalnie nie w osi, ale jak już kropelka załapała to nie było możliwości poprawienia
Mam kilku rożnychproducentów na logo, teraz dałem Cemex.
Na te dwa co mam w piwnicy dam jakieś inne. Z perspektywy czasu trzeba było od razu drukować z białego PETG, a nie bawić się w malowanie...
Posiedziałem i złożyłem wydruki, skleiłem. Wyszło tak, drabina minimalnie nie w osi, ale jak już kropelka załapała to nie było możliwości poprawienia
Mam kilku rożnychproducentów na logo, teraz dałem Cemex.
Na te dwa co mam w piwnicy dam jakieś inne. Z perspektywy czasu trzeba było od razu drukować z białego PETG, a nie bawić się w malowanie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Maciej
- Site Admin
Petg. Trzeba sprawdzić w praktyce. Zresztą okaże się czy będą na stałe na zewnątrz czy jednak zbierane pp spocie
- Sogun
- Kierowca
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 20 times
zarąbiście Macieju jak długi ten silos? a może by tak..............przed montażem.............pojezdził troche po placyku na platformie z gabarytami , byłyby fajne ujęcia?
- Maciej
- Site Admin
Ma coś koło 96 cm. Pozostałe dwa krótsze, jak się nie rozpadną w rękach to czemu nie