Neoplan Tourliner C
- mongrel
- Kierowca
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 6 times
Re: Neoplan Tourliner C
Teraz dopiero zauważyłem. Super projekt. Pasażerów to zdało by się odlać albo druknąć inaczej stracisz majątek na figurantów.
- archie
- Kierowca
Pierwszy test jazdy zawieszenia. Nowy silnik, nowy ESC z ustawieniami fabrycznymi (czyli hamulec na chyba 10%)
Z powodu braku kabla Y nie podłączone opuszczane przednie zawieszenie.
Nie podłączone jeszcze serwo tylnego skrętu - muszę sie nauczyć jak miksować kanały
Fotele polożone na wygląd, docelowo będą 10mm wyżej na nóżkach.
Brak jakiegokolwiek wykończenia przodu, więc wyglada beznadziejnie bo wisi sama blacha o długości takiej jaki ma być model.
Twarde zawieszenie - będą wyjmowane pióra z resorów.
pozdrawiam
Z powodu braku kabla Y nie podłączone opuszczane przednie zawieszenie.
Nie podłączone jeszcze serwo tylnego skrętu - muszę sie nauczyć jak miksować kanały
Fotele polożone na wygląd, docelowo będą 10mm wyżej na nóżkach.
Brak jakiegokolwiek wykończenia przodu, więc wyglada beznadziejnie bo wisi sama blacha o długości takiej jaki ma być model.
Twarde zawieszenie - będą wyjmowane pióra z resorów.
pozdrawiam
- archie
- Kierowca
- Sławek
- Site Admin
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 22 times
Co tak zgrzyta przy ruszaniu ?
Pióra na razie zostaw aż nie skończysz całego modelu, przybędzie mu dużo masy i praca zawiechy jeszcze się zmieni
Pozdr
To Cię nie tłumaczyarchie pisze:bo hamulca nie mabarman_pl pisze:0:16 - stały sobie fotele
Pozdr.
- archie
- Kierowca
Nie wiem co to grzechocze, bo pierwszy raz jeździłem. W wolnej chwili przejżę skrzynie i mocowanie silnika.
A jak ma przypominać, jak to zawieszenie z płyta podłogowągriszaa pisze:...ale wogole busa nie przypomina