Strona 4 z 6
Re: Chleb
: 24 kwie 2016, 18:51
autor: borek
Zrób chrupiącą skórkę białko z jajka przed piekarnikiem i malina,
Zjadłbym
Re: Chleb
: 24 kwie 2016, 19:03
autor: griszaa
Jak z obrazka
Re: Chleb
: 24 kwie 2016, 19:46
autor: barman_pl
borek pisze:Zrób chrupiącą skórkę białko z jajka przed piekarnikiem i malina,
Zjadłbym
O białku nie pomyślałem
... Już się poprawiam
Re: Chleb
: 24 kwie 2016, 20:06
autor: griszaa
Re: Chleb
: 24 kwie 2016, 20:22
autor: Maciek
Fajnie wyszły. Też dziś piekłem, tym razem przenny na tym zakwasie razowym, cyknę później foto. Następnym razem też wrzucę w korytko bo tak nie wyrasta jak na drożdżach.
Re: Chleb
: 01 maja 2016, 19:31
autor: Maciek
Dzisiaj już całkiem pszenny i w korytku + "pita" z kurczakiem a'la kebab
Re: Chleb
: 01 maja 2016, 19:33
autor: barman_pl
O ja... jaki podziurawiony...
Mi nigdy jeszcze taki nie wyszedł. Zawsze mam taki
Re: Chleb
: 01 maja 2016, 22:31
autor: mauy-miu
Jak i dlaczego.jpg
pozdro
Re: Chleb
: 01 maja 2016, 22:46
autor: griszaa
kazdy wie ze w serze i w chlebie dziury są najsmaczniejsze
Re: Chleb
: 02 maja 2016, 00:16
autor: markus713
Ale mi smaka narobiliście tym chlebem( nie tym ze sklepu )