Drożdżówa
- Maciek
- Moderator
- Posty: 3940
- Rejestracja: 07 sty 2012, 21:21
Drożdżówa
Przepis stąd
http://wkuchennymoknie.blox.pl/2013/09/ ... ZONKA.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak zwykle za późno przyszedłem i się przyjarała z góry bo tak ma mój piekarnik z 92'
http://wkuchennymoknie.blox.pl/2013/09/ ... ZONKA.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak zwykle za późno przyszedłem i się przyjarała z góry bo tak ma mój piekarnik z 92'
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Herbaciany
- Kierowca
- Posty: 1252
- Rejestracja: 29 paź 2012, 16:50
- Artu
- Kierowca
- Posty: 400
- Rejestracja: 31 mar 2015, 15:43
Re: Drożdżówa
Maćku, Narobiłeś mi smaka. Jutro piekę placek śliwkowy z kruszonką... dużą ilością kruszonki
- Rasalo
- Maszynista Fi 26
- Posty: 4293
- Rejestracja: 04 kwie 2013, 18:46
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 2 times
Re: Drożdżówa
Olej ciasto, rób samą kruszonkęArtu pisze:Maćku, Narobiłeś mi smaka. Jutro piekę placek śliwkowy z kruszonką... dużą ilością kruszonki
- Sławek
- Site Admin
- Posty: 14537
- Rejestracja: 21 gru 2011, 22:12
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 22 times
Re: Drożdżówa
Podjąłem rękawicę
Zmieniłem nieco sam proces, nie czekałem aż wyrośnie pierwszy raz i drugi, tylko po 10 min do piekarnika 140 st. na pół godziny a potem do 195 st. i kolejne ~ pół godziny
Pozdr
Zmieniłem nieco sam proces, nie czekałem aż wyrośnie pierwszy raz i drugi, tylko po 10 min do piekarnika 140 st. na pół godziny a potem do 195 st. i kolejne ~ pół godziny
Pozdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Maciek
- Moderator
- Posty: 3940
- Rejestracja: 07 sty 2012, 21:21
- Maciek
- Moderator
- Posty: 3940
- Rejestracja: 07 sty 2012, 21:21
Re: Drożdżówa
Qfa jakie to jest dobre - taką dobrą to moja babcia robiła
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.