Konserwy
- barman_pl
- Moderator
- Posty: 9778
- Rejestracja: 04 lip 2012, 19:24
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
Konserwy
Tej nie kupować... Mama mi dzisiaj przywiozła - sprawdziłem więc ...
54% mięsa - smak żałosny - sama sól...
Nawet pies nie chciał zjeść... Po prostu dramat...
Może macie jakieś sprawdzone puszki nadające się do jedzenia ?
Pozdr.
54% mięsa - smak żałosny - sama sól...
Nawet pies nie chciał zjeść... Po prostu dramat...
Może macie jakieś sprawdzone puszki nadające się do jedzenia ?
Pozdr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Artu
- Kierowca
- Posty: 400
- Rejestracja: 31 mar 2015, 15:43
Re: Konserwy
Puszek nie polecam... wszelkie metale są ciężkostrawnebarman_pl pisze:Może macie jakieś sprawdzone puszki nadające się do jedzenia ?
A co do konserw... te dobre już się skończyły... jakieś 20 lat temu
- Sławek
- Site Admin
- Posty: 14541
- Rejestracja: 21 gru 2011, 22:12
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 22 times
Re: Konserwy
Konserw to nie jem od dawna odkad mam klienta ktory produkuje, konserwa aby byla dobra musi kosztowac powyzej 6 zl
- Artu
- Kierowca
- Posty: 400
- Rejestracja: 31 mar 2015, 15:43
Re: Konserwy
Jedyna konserwa, która się jeszcze nadaje do konsumpcji to:
A najlepiej samemu "produkować"
A najlepiej samemu "produkować"
- Sławek
- Site Admin
- Posty: 14541
- Rejestracja: 21 gru 2011, 22:12
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 22 times
Re: Konserwy
Zobaczcie, standardowa konserwa ma 300g, kilogram miesa kosztuje miedzy 15 a 20 zl, zatem wsad do konserwy to juz min 5 zyli, oczywiscie nie ma konserw ze 100% miesem bo by sie zepsulo i musi byc tluszcz aby zakonserwować, zatem czego można sie spodziewać po konserwie za 2-3 zł a nawet sa poniżej 2 zł
- mauy-miu
- Śpioch
- Posty: 5873
- Rejestracja: 01 maja 2012, 22:10
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Re: Konserwy
Krakus ma gulasz angielski, albo konserwe turystyczną bodajże 96%mięsa w lidlu i biedrze tez jest jakaś taka co ma koło 95%
Pozdro
p.s. w tej twojej to jeszcze sam mom, a tego unikam ; )
Pozdro
p.s. w tej twojej to jeszcze sam mom, a tego unikam ; )
- kamaz82
- Kierowca
- Posty: 271
- Rejestracja: 15 gru 2012, 18:41
Re: Konserwy
Artu pisze:Jedyna konserwa, która się jeszcze nadaje do konsumpcji to:
A najlepiej samemu "produkować"
Artu Już cię lubię wygląda to pysznie , jadę do ciebie dawaj adres
- Maciek
- Moderator
- Posty: 3940
- Rejestracja: 07 sty 2012, 21:21
Konserwy
54% miesa
Nie schodze ponizej 90% miesa w miesie zwanym parowkami czy innej kielbasie ze sklepu. Ostatnio dostalem przepis na kielbache ze sloika i pasztetowa. Jak zrobie to sie pochwale. Sorki za brak ogonkow ale pisze z jakiegos linuxa i przegladarki TOR
Nie schodze ponizej 90% miesa w miesie zwanym parowkami czy innej kielbasie ze sklepu. Ostatnio dostalem przepis na kielbache ze sloika i pasztetowa. Jak zrobie to sie pochwale. Sorki za brak ogonkow ale pisze z jakiegos linuxa i przegladarki TOR