Strona 1 z 2

Konserwy

: 30 lis 2015, 03:14
autor: barman_pl
Tej nie kupować... Mama mi dzisiaj przywiozła - sprawdziłem więc :hehe...
54% mięsa - smak żałosny - sama sól...
20151130_030736.jpg
20151130_030746.jpg
20151130_030752.jpg
Nawet pies nie chciał zjeść... Po prostu dramat...

Może macie jakieś sprawdzone puszki nadające się do jedzenia ?

Pozdr.

Re: Konserwy

: 30 lis 2015, 07:30
autor: Artu
barman_pl pisze:Może macie jakieś sprawdzone puszki nadające się do jedzenia ?
Puszek nie polecam... wszelkie metale są ciężkostrawne :D
A co do konserw... te dobre już się skończyły... jakieś 20 lat temu :zły

Re: Konserwy

: 30 lis 2015, 07:34
autor: Sławek
Konserw to nie jem od dawna odkad mam klienta ktory produkuje, konserwa aby byla dobra musi kosztowac powyzej 6 zl :)

Re: Konserwy

: 30 lis 2015, 08:12
autor: Artu
Jedyna konserwa, która się jeszcze nadaje do konsumpcji to:

Obrazek

A najlepiej samemu "produkować" :D

Obrazek

Re: Konserwy

: 30 lis 2015, 10:36
autor: Sławek
Zobaczcie, standardowa konserwa ma 300g, kilogram miesa kosztuje miedzy 15 a 20 zl, zatem wsad do konserwy to juz min 5 zyli, oczywiscie nie ma konserw ze 100% miesem bo by sie zepsulo i musi byc tluszcz aby zakonserwować, zatem czego można sie spodziewać po konserwie za 2-3 zł a nawet sa poniżej 2 zł :he

Re: Konserwy

: 30 lis 2015, 11:01
autor: Maciej
Jedz te konserwy to będziesz miał sraczki jak Rajmund :szoki

Re: Konserwy

: 30 lis 2015, 11:22
autor: mauy-miu
Krakus ma gulasz angielski, albo konserwe turystyczną bodajże 96%mięsa :) w lidlu i biedrze tez jest jakaś taka co ma koło 95% :)
Pozdro

p.s. w tej twojej to jeszcze sam mom, a tego unikam ; )

Re: Konserwy

: 30 lis 2015, 12:48
autor: kamaz82
Artu pisze:Jedyna konserwa, która się jeszcze nadaje do konsumpcji to:

Obrazek

A najlepiej samemu "produkować" :D

Obrazek

Artu Już cię lubię wygląda to pysznie , jadę do ciebie dawaj adres :he

Re: Konserwy

: 30 lis 2015, 13:21
autor: barman_pl
Ja też sam robię, ale chodziło mi o jakieś ze sklepu :he

Konserwy

: 30 lis 2015, 13:27
autor: Maciek
54% miesa :P

Nie schodze ponizej 90% miesa w miesie zwanym parowkami czy innej kielbasie ze sklepu. Ostatnio dostalem przepis na kielbache ze sloika i pasztetowa. Jak zrobie to sie pochwale. Sorki za brak ogonkow ale pisze z jakiegos linuxa i przegladarki TOR :P