Wózki Kłonicowe HZPML Hajnówka
- Rasalo
- Maszynista Fi 26
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 2 times
Wózki Kłonicowe HZPML Hajnówka
Jak w temacie
Robię 3 wagony, czyli 6 wózków
Robię 3 wagony, czyli 6 wózków
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Robert
- Kierowca
- Pablo
- R.I.P 1971-2018 [*]
- mauy-miu
- Śpioch
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Re: Wózki Kłonicowe HZPML Hajnówka
Byłem kiedyś w Hajnówce, piękne miejsce, jechałem też tamtejszą wąskotorówką.
W Hajnówce był kiedyś bar u Wołodzi, (https://www.google.pl/search?q=hajn%C3% ... 0Q_AUICCgC) niejaki Wołodia właśnie na linii wąskotorówki robił napady na pociąg, które można było wcześniej wykupić, taka atrakcja turystyczna, ci co nie wiedzieli byli posrani jak im ruski z za krzaków w środku lasu zatrzymywali pociąg
Kupiłem tam też od Ukaraińców najlepsze buty jakie kiedykolwiek miałem, piwo po 1ł z przemytu i Marlboro za 3zł też z przemytu, na targu codziennie sprzedawali kontrabandę a celnicy mieli co robić bo towary były poukrywane w takich miejscach w pociągu, że chyba wcześniej je rozkręcali na części
pozdro
W Hajnówce był kiedyś bar u Wołodzi, (https://www.google.pl/search?q=hajn%C3% ... 0Q_AUICCgC) niejaki Wołodia właśnie na linii wąskotorówki robił napady na pociąg, które można było wcześniej wykupić, taka atrakcja turystyczna, ci co nie wiedzieli byli posrani jak im ruski z za krzaków w środku lasu zatrzymywali pociąg
Kupiłem tam też od Ukaraińców najlepsze buty jakie kiedykolwiek miałem, piwo po 1ł z przemytu i Marlboro za 3zł też z przemytu, na targu codziennie sprzedawali kontrabandę a celnicy mieli co robić bo towary były poukrywane w takich miejscach w pociągu, że chyba wcześniej je rozkręcali na części
pozdro
- mauy-miu
- Śpioch
a w Poznaniu te wózki to stoją normalnie w parku bo mamy u nas działającą wąskotorówkę, która wozi ludzi do zoo
pozdro
p.s.
http://www.polskaniezwykla.pl/web/place ... lodzi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"W programie napadu, w zależności od zamówienia, mogą być mrożące krew w żyłach strzały w krzakach, a nawet kopanie grobów lub wariant bardziej przyjazny - śpiewy i tańce z "białoruskimi pogranicznikami" przy ognisku."
- Maciej
- Site Admin
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 75 times
Byłem kiedyś w Poznaniu. Przejechałem się takim mini roller coasterem przy torze na Malcie, a potem byłem w MC na zestaw
- mauy-miu
- Śpioch
To ta wąskotorówka jest właśnie na przeciwko jeziora, moja ulubiona to stacja "Ptyś"Maciej pisze:Byłem kiedyś w Poznaniu. Przejechałem się takim mini roller coasterem przy torze na Malcie, a potem byłem w MC na zestaw
pozdro