Stacja lutownicza/delutownicza RT PRO 3

Dział Do it yourself - Zrób to sam - prezentacja urządzeń wszelkiego rodzaju wykonanych we własnym zakresie
Awatar użytkownika
Sławek
Site Admin
Posty: 14407
Rejestracja: 21 gru 2011, 22:12
Has thanked: 15 times
Been thanked: 13 times

Re: Stacja lutownicza/delutownicza RT PRO 3

Post autor: Sławek »

Qrcz, nie mam pojęcia co może być przyczyną. Masz inna atmegę na podmianę aby sprawdzić ?
Czym u człowieka mniej wiedzy tym bardziej kategoryczne jego twierdzenia! Pamiętaj na przyszłość - w każdym twierdzeniu zawsze należy zostawać miejsce na wątpliwości.

Awatar użytkownika
Gienekb
Kierowca
Posty: 6
Rejestracja: 10 sty 2022, 09:50

Re: Stacja lutownicza/delutownicza RT PRO 3

Post autor: Gienekb »

Nie przewidziałem takiego obrotu sprawy i zmontowałem wszystko w obudowie i teraz dostać się do procesora w celu podmiany jest trochę kłopotliwe, a na nadmiar czasu nie narzekam :)
W tej chwili zostawię tak jak jest, a jak będzie trochę czasu, to podmienię Atmege, chociaż o procesor jestem spokojny. Ale co zaszkodzi :)

Awatar użytkownika
Gienekb
Kierowca
Posty: 6
Rejestracja: 10 sty 2022, 09:50

Re: Stacja lutownicza/delutownicza RT PRO 3

Post autor: Gienekb »

Niestety. Trochę "pomęczyłem stację", ale wymiana procesora nie rozwiązała problemu. Szkoda 😒

ODPOWIEDZ