Nie wiesz gdzie pytać? zapytaj tutaj ...
Re: Nie wiesz gdzie pytać? zapytaj tutaj ...
Ja tak robiłem w przeróbce brudera i działa trochę wolno ale może kwestia skoku i regulatora. W mojej dałem 5mm, a z serwa tylko silnik i przekładnia metalowan z serwa turnigy tej wersji ful metal
- Marcin1124
- Kierowca
- Has thanked: 3 times
Cześć koledzy miał ktoś styczność z takimi bateriami? Potrzebuje do mojego Ursusa wymiarami by mi odpowiadało 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Maciej
- Site Admin
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 70 times
Zwykle lipole, co prawda producent bliżej nieznany ale nawet jeśli nie trzymają super parametrów to prąd rozładowania 45c. Do ursusa styknie, tylko obchodz się z nimi jak trzeba i zabezpieczaj je w jakimś safe bag
Na forum piszemy w języku polskim, bez błędów ortograficznych i używając znaków interpunkcyjnych.
- Marcin1124
- Kierowca
- Has thanked: 3 times
Zastanawiam się nad 2 pakietami takimi bo 1800 to na dużo wystarczy chyba
Mój pakiet to 2200 mah 11.1V 35C i starcza na godzinę z haczykiem przy obciążeniu 8kg plus waga przyczep 2kg, także zależy od tego czy będziesz jezdził pustym po podłodze czy z obciążeniem po podłodze czy w terenie. Przetestujesz to wyciągniesz wnioski co do pakietu.
- Sogun
- Kierowca
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 16 times
zakup sobie dwa pakiety, to praktyczne, jeden używasz a drugi Ci sie ładuje i masz traktorek w ruchu cały czasMarcin1124 pisze: ↑08 gru 2023, 20:38Zastanawiam się nad 2 pakietami takimi bo 1800 to na dużo wystarczy chyba